Gönül Dağı hangi günler yayınlanıyor? 22 Mart Gönül Dağı var mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Gönül Dağı dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Başrollerinde Berk Atan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisi hangi günler yayınlanıyor? Bu akşam 22 Mart Gönül Dağı dizisi var mı?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Gönül Dağı dizisinin yayın gününde değişiklik yapıldı. Başrollerinde Berk Atan’ın rol aldığı Gönül Dağı dizisini yakından takip eden izleyenler için yapılan bu değişiklik oldukça şaşırttı.

Gönül Dağı dizisi hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Berk Atan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi yerine artık Çarşamba akşamları yayınlanıyor.

Gönül Dağı 90. bölüm ne zaman?

Gönül Dağı dizisinin 90. bölümü 22 Mart akşamında saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Gönül Dağı

Ramazan coşkusu kasabada başlamıştır. Selma Öğretmen, iftiralarla boğuşmaya devam ederken, Yasemin'in onunla ilgili attığı iftira ortaya çıkar. Yaptığı kötülükler anlaşılınca Yasemin, iyice öfkelenir. Yasemin'in intikamı nasıl olacaktır?

Dişçi Musa'nın hastalığına teşhis koyulur. Cemile ve Veysel, babalarının tekrar kaybolacağından endişelenirken, Taner'in bir icadı ikiliye yardımcı olur. Dişçi Musa, hastalığının ilerleme ihtimaliyle bir karar alır. Kararı ne olacaktır? Ramazan ile evliliği çıkmaza giren Asuman, kasabadan ayrılmaya karar verir. Asuman gidecek midir?

Gönül Dağı hangi günler yayınlanıyor? 22 Mart Gönül Dağı var mı? ile ilgili etiketler Gönül Dağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.