Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Kalbi Durdu, Zahide'nin Dünyası Başına Yıkıldı! Sefer Ölüyor Mu?

İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini her Cumartesi ekrana getiren Gönül Dağı 54. bölüm fragmanı ile büyük bir vedanın hazırlığını duyurdu. Dolmuşçu Sefer'in tedavi gördüğü hastanede kalbinin durması sonrası Zahide'nin dünyası başına yıkılıyor. Peki Gönül Dağı 54. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Gönül Dağı 54. bölümde neler olacak sorusu Cumartesi belli oluyor. Ancak dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Dolmuşçu Sefer'in tedavi gördüğü hastanede kalbi duruyor. Uzun süredir ölümcül bir hastalığın pençesinde olan Sefer'in kalbinin durması Zahide'nin dünyasını başına yıkıyor. Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Kalbi Durdu, Zahide'nin Dünyası Başına Yıkıldı! Sefer Ölüyor Mu?

Gönül Dağı Sefer ölüyor mu, Ferdi Sancar Gönül Dağı'ndan ayrılıyor mu soruları dizinin bu Cumartesi yayınlanacak bölümünde nihayet belli oluyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Sefer'in tüm müdahalelere rağmen kalbinin durması ölümüne işaret olarak yorumlandı.

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Kalbi Durdu, Zahide'nin Dünyası Başına Yıkıldı! Sefer Ölüyor Mu?

Gönül Dağı Sefer'in Kalbi Durdu, Zahide'nin Dünyası Başına Yıkıldı

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında bir başka detay ise Taner ve Veysel arasında yaşanan tartışma oldu. İkili arasındaki gerilimli sahneler sonrası izleyiciler de Taner ve Veysel'in arasının bozulmaması gerekitğini ifade etti.

Gönül Dağı 54. bölüm Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Kalbi Durdu, Zahide'nin Dünyası Başına Yıkıldı! Sefer Ölüyor Mu? ile ilgili etiketler gönül dağı sefer ölüyor mu gönül dağı sefer gönül dağı fragman gönül dağı zahide
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.