Gönül Dağı Dizisinde Meryem Rıfat'ın Düğününü Basıyor! Rıfat sürpriz kararı açıkladı

Rekortmen Dizi Gönül Dağı 62. Bölümüyle Çok konuşulacak. İzleyicinin sevmediği karakter geri dönme kararı aldı. Rıfat'ın Mihriban'la düğün yapacağını öğrenen Meryem geri dönüyor. Gönül Dağı yeni bölümüyle ilgili merak edilenleri paylaşıyoruz.

Gönül Dağı dizisi 62. Bölümdeki Yeni gelişmeleri masaya yatırdık. Rıfat'ın Mihriban ile Düğününü bekleyenler hiç beklenmedik bir misafir ile birlikte şaşıracak. Rıfat'ı bekleyen bu sürpriz gelişme herkeste şok etkisi yaratacak. TRT 1'in Cumartesi akşamları yayınladığı dizide bizleri neler bekliyor, açıklayalım. Gönül Dağı Dizisinde Meryem Rıfat'ın Düğününü Basıyor! Rıfat Sürpriz Kararı Açıkladı.

Gönül Dağı Meryem olarak tanınan Sevilay Gültekin diziye geri dönüyor. Bu dönüş izleyiciler için büyük bir şok olabilir. Çünkü Meryem, Rıfat ve Mihriban'ın düğününü basıyor. Bilindiği gibi Meryem'in gözleri açıldıktan sonra Rıfat'ı istememiş ve ikilinin ilişkisi bitmişti. Şimdi buı ayrılık sonrası ilk kez karşılacaklar.

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Rıfat'ın Düğününü Basıyor! Rıfat sürpriz kararı açıkladı

Rıfat'ın Sürpiz Kararı Belli Oldu

Gönül Dağı yeni bölümünde Rıfat ve Meryem'in tekrar yüzleşmesi çok konuşulacak. İzleyici de sosyal medyada Meryem'i nankörlükle suçlamış ve kendisine aylarca bakan Rıfat'a yaptıkları karşısında Meryem'i affetmemişti. Ancak Rıfat, Mihriban'ın fedakarlıklarına karşı Meryem'in dönüşüyle kafası karışacak.

Dizideki bu gelişmelerle birlikte neler olacağını göreceğiz. Öte yandan Gönül Dağı eski oyuncularının tekrar kadroya dahil olduğuna şahitlik ediyoruz. Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanında Asuman ve Ramazan'ın nişanı ve bayram kutlamaları var.

Gönül Dağı 62. bölüm Cumartei akşamı TRT 1 ekranlarında oalcak.

 

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Rıfat'ın Düğününü Basıyor! Rıfat sürpriz kararı açıkladı ile ilgili etiketler gönül dağı meryem Rıfat mihriban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.