Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Gönül Dağı dizisinde Meryem'in gözleri açıldı açılmasına ancak sonrasında olanlar izleyiciyi çileden çıkarttı. Kendisi için kahvehanesini satan Rıfat'ı beğenmeyen Meryem sosyal medyada nankör ilan edildi. Öte yandan Gönül Dağı Meryem Taner'e Mi aşık oldu? İşte detaylar...

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde Meryem'e olan öfkeler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Gözlerinin görmediği dönemde Rıfat'ın kendisi için yaptıkları ortadayken gözleri açıldığında Rıfat'ı beğenmeyen Meryem'e, "Körün gözü açıldığında kırdığı ilk şey bastonu olur" deyimi hatırlatıldı. Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu.

"Meryem Kördü, Nankör Oldu!"

Meryem'in gözleri açıldıktan sonra kendisi için tüm fedakarlıkları yapan Rıfat'la olması bekleniyordu. Ancak Gönül Dağı son bölümünde Meryem Rıfat'ı bırakıp Taner'e aşık oldu.

İşte Gönül Dağı Meryem ile ilgili paylaşımlar...

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu - Resim : 2

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu - Resim : 3

 

Gönül Dağı Dizisinde Meryem Kördü, Nankör Oldu! Rıfat'ı Bırakıp Taner'e Aşık Oldu ile ilgili etiketler gönül dağı meryem gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.