Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık! Diziye Gelecek Hafta Veda Ediyor!

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Asya karakteri ile oyunculuğa ilk adımı atan Buse Orcan diziye veda etti. Ramazan ve Asuman aşkının arasına giren Asya karakteri ile dikkat çeken Buse Orcan diziden neden ayrıldı? İşte detaylar...

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Cumartesi akşamları İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan dizinin gelecek bölümünde bir veda yaşanacak. Ramazan ve Asuman aşkınının arasına giren Asya karakterini canlandıran Buse Orcan Gönül Dağı'na veda ediyor. Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık! Diziye Gelecek Hafta Veda Ediyor!

Asya rolüyle Gönül Dağı izleyicisinin tepkisini de çeken Buse Orcan oyuncluğa ilk adımı bu diziyle attı. 37. bölümle birlikte dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ve Mezarcı İlyas'ın kızı Asya rolünü oynayan Buse Orcan 2022 Miss Turkey finalistleri arasında yer alıypor.

Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık! Diziye Gelecek Hafta Veda Ediyor!

Buse Orcan Kimdir, Neden Ayrıldı?

2002 İzmir doğumlu olan Buse Orcan Lise eğitimini İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız lisesinde tamamladı. Best Model of Turkey yarışmasında 3'lüğü olan oyuncu kısa bir süre önce Gönül Dağı'na katılmıştı.

Gönül Dağı Dizisinde Flaş Ayrılık! Diziye Gelecek Hafta Veda Ediyor! ile ilgili etiketler gönül dağı veda ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.