Gönül Dağı Dizisinde Ciritçi Abdullah Ölüyor! Veysel Katil Oldu, Ancak Gerçek Ortaya Çıktı!

Gönül Dağı 69. bölümü dram dolu anlara sahne olacak. 24 Eylül Cumartesi akşamı ekrana gelecek Gönül Dağı yeni bölümde Ciritçi Abdullah kalp krizi geçiriyor. Fragmanda yer alan görüntülerde Yavuz Sepetçi'nin oynadığı Ciritçi Abdullah'ın yere yığıldığı gösterildi. Öte yandan Veysel'in katil olduğu şüphesiyle gözaltına alınması izleyiciyi şoke etti. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı.

Ciritçi Abdullah ölecek mi? Gönül Dağı izleyicisinin aklında bir tek bu soru var şu sıralar. Çünkü Gönül Dağı 69. bölüm fragmanında Yavuz Sepetçi'nin oynadığı Ciritçi Abdullah'ın kalp krizi geçirerek yere yığıldığı görüldü. "Ciritçi Abdullah ölüyor mu, Yavuz Sepetçi Gönül Dağı'ndan ayrılıyor mu" soruları da gündem oldu. Gönül Dağı Dizisinde Ciritçi Abdullah Ölüyor! Veysel Katil Oldu, Ancak Gerçek Ortaya Çıktı!

Semih Ertürk'ün canlandırığı Gönül Dağı Veysel'in katil olması şüphesiyle gözaltına alınması tam bir şok oldu. Zeki Durmaz'ı öldürdüğü iddia edilen Veysel'in akıbeti ise yeni bölümde belli oluyor.

Gönül Dağı Dizisinde Ciritçi Abdullah Ölüyor! Veysel Katil Oldu, Ancak Gerçek Ortaya Çıktı!

CİRİTÇİ ABDULLAH ÖLÜYOR MU?

Yavuz Sepetçi diziden ayrılıyor mu sorusu da belli oluyor. Gönül Dağı dizisinin belki de en dikkat çeken ve merakla takip edilen karakteri Ciritçi Abdullah'ın ölümü daha fragman yayınlanır yayınlanmaz gündem oldu. İzleyici Ciritçi Abdullah'ın ölümünü istemiyor.

Gönül Dağı 69. bölümü 24 Eylül Cumartesi akşamı TRT 1'de olacak.

 

Gönül Dağı Dizisinde Ciritçi Abdullah Ölüyor! Veysel Katil Oldu, Ancak Gerçek Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler gönül dağı yeni bolüm fragman ciritçi abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.