Gönül Dağı Asuman'dan Yeni Sezon Tüyosu! Hazal Çağlar, Asuman ve Ramazan Aşkında Sonu Açıkladı

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Gönül Dağı 68. bölümüyle ekrana geldi. Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun oynadığı Asuman ve Ramazan aşkının yeni sezonda nasıl sonlanacağı merak konusuydu. Oyuncu Hazal Çağlar da konuyla ilgili en büyük tüyoyu verdi.

Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman aşkında nasıl bir son olacak? TRT 1 dizisi Gönül Dağı 68. bölümüyle ekrana geldi. Üçüncü sezonda da dram dolu hikayelere yer veren diziden geçtiğimiz sezon ayrılan Gülsüm Ali İlhan'ın ayrılığının izleri hala sürerken diğer yandan Asuman ve Ramazan aşkının geleceği de izleyicinin merak ettiği detaylardan oldu. Gönül Dağı Asuman'dan Yeni Sezon Tüyosu! Hazal Çağlar, Asuman ve Ramazan Aşkında Sonu Açıkladı.

Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun birlikte canlandırdığı Asuman ve Ramazan aşkı dizinin en popüler aşkı konumuna geldi. İki sezon boyunca dillere destan bir aşk yaşayan ikilinin geleceği ne olacak? Her iki oyuncu da dizi sayesinde milyonlarca takipçi ve hayrana ulaşmıştı.

GÖNÜL DAĞI ASUMAN VE RAMAZAN AŞKI NASIL SON BULACAK?

Cihat Süvarioğlu'nun canlandırdığı Ramazan'ın Asuman'ın peşinden koştuğu iki sezon boyunca izleyicinin gözü kulağı da bu ilişkide olmuştu. Geçen sezonun finalinde ise ikili dünyaevine girmiş ve mutlu sona ulaşmıştı.

Hazal Çağlar, Gönül Dağı yeni sezonda rolüne dari yaptığı açıklamada; “Çok büyük bir aşk hikayesiydi. Kavuşamayan iki aşığı çektik 2 yıl boyunca. Artık kavuştuk, her büyük aşk sınanmaya mahkumdur. O yüzdün yeni sezonda göreceğiz. Düğünlerinde böyle acı bir olayın yaşanması onları da etkiledi. Bunların hepsinin cevabını yeni bölümlerde hep birlikte alacağız.” ifadelerini kullandı.

Cihat Süvarioğlu ise yeni sezon tahminine şöyle paylaştı: “Ben de merakla bekliyorum. Ramazan’ın ne yapacağı belli olmuyor. Seyirci de ona alıştı. Muhakkak evde Asuman’a karşı çok tatlı ve başka bir ilişkisi olacak. Çok daha güzel bir ilişkisi olacak. Sonra aralarında ne olur hiç bilmiyorum, merakla bekliyoruz.”

 

 

Gönül Dağı Asuman'dan Yeni Sezon Tüyosu! Hazal Çağlar, Asuman ve Ramazan Aşkında Sonu Açıkladı ile ilgili etiketler gönül dağı hazal çağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.