Gönül Dağı 51. bölüm fragmanı Yayınlandı! Gelecek Hafta ne olacak?

Gönül Dağı 51. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Gönül Dağı'nde gelecek hafta ne olacak? İşte detaylar...

5 Şubat Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıkan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı merak edilmekte.

Gönül Dağı 51. bölümde neler olacak?

Gönül Dağı son bölümünde; Amcaoğullarına destek sağlanmasıyla, üzerlerindeki kasvet dağılmış haldedir. Yeniden motive olup kolları sıvayan amcaoğulları, uçan arabayı bitirip sunmak için hazırlıklara başlar. Her şeylerini adadıkları bu süreç, onları nasıl bir yolculuğa sürükleyecek?

Gönül Dağı 50. bölüm full izle

Öte yandan Sefer ise hastalığının ilerlemesinin getirdiği yeni problemlerle umutsuzluğa kapılmış haldedir. Sefer’in umutsuz, kendini eve kapatmış hali herkesi çok üzerken, Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah, Sefer’i bozkırda zeytin ağacı arayacakları bir yolculuğa çıkarırken bu yolculuk, Sefer üzerinde nasıl bir dönüşüme vesile olacak?

Gönül Dağı 51. bölüm gelecek hafta TRT 1'de.

Gönül Dağı 51. bölüm fragmanı Yayınlandı! Gelecek Hafta ne olacak? ile ilgili etiketler gönül dağı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.