Gönenç Gürkaynak kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Vergi rekortmenleri listesine giren Gönenç Gürkaynak'ın mesleği ne?

Gönenç Gürkaynak kimdir? Acun Ilıcalı'nın Avrupa'dan kulüp satın alacağı iddiaları sosyal medya gündeminde yer alıyor. Acun Ilıcalı ve vergi rekortmeni avukat Gönenç Gürkaynak arasında yaşanan tartışma ise gündemin ilk sırasında yer alıyor. Gönenç Gürkaynak'ın kendini hedef alan sözlerine Ilıcalı aynı sertlikte cevap verdi. Yapılan o paylaşımlar araştırılmaya başlandı. İşte Gönenç Gürkaynak kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Vergi rekortmenleri listesine giren Gönenç Gürkaynak'ın mesleği ne?...

Gönenç Gürkaynak kimdir? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile vergi rekortmeni avukat Gönenç Gürkaynak arasında yaşanan tartışma sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor. Gönenç Gürkaynak'ın kendini hedef alan sözlerine Ilıcalı aynı sertlikte cevap verdi. Yapılan o paylaşımlar araştırılmaya başlandı. İşte Gönenç Gürkaynak kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Vergi rekortmenleri listesine giren Gönenç Gürkaynak'ın mesleği ne? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Tartışma Gürkaynak'ın "Acun Ilıcalı Avrupa'da kulüp satın alacakmış. 2018'de vergi rekortmenleri arasında 83. sırada. Ben o listede 9. sıradaydım. Avrupa'da kulüp satın alamam," sözleriyle başladı.

"Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma"

Gürkaynak'a yine Twitter'dan yanıt veren Acun Ilıcalı, "Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar..." dedi.

Gönenç Gürkaynak kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Vergi rekortmenleri listesine giren Gönenç Gürkaynak'ın mesleği ne?

"Vergi vermek suretiyle reklam teorisini bilemem"

Gürkaynak ise yanıt olarak "Vergi vermek suretiyle reklam teorisini bilemem ama Avrupa'dan futbol takımı alamayacağım konusunda mutabıkız. Ben de öyle yazmışım zaten. Alamam," ifadelerini kullandı.Gürkaynak bir takipçisinin "Vergi kaçırdığını mı söylüyorsunuz" sorusu üzerine ise "Kaçınamamak ve kaçınmamak arasındaki farktan haberim var ve kaçınmadım, diyorum," yanıtını verdi.

Gönenç Gürkaynak kimdir?

Avukat Gönenç Gürkaynak, 2018 yılı vergi rekortmenleri listesine 8. sıradan giriş yaparak adını duyurmuştu. ELİG Avukatlık Bürosu Yönetici Ortağı olarak ödediği 25.404.692,06 lira vergiyle listeye giren Gürkaynak, 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Gürkaynak, Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Kaynak: Acun Ilıcalı ile Gönenç Gürkaynak arasında 'vergi' tartışması

Gönenç Gürkaynak kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Vergi rekortmenleri listesine giren Gönenç Gürkaynak'ın mesleği ne? ile ilgili etiketler TV8 Acun Ilıcalı vergi avukat Gönenç Gürkaynak kimdir? kulüp
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.