Aykut Kocaman'ın Gomis'i istemediği ortaya çıktı!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'la yarışacağı başkanlık seçimi öncesi beIN Sports Haber'de Nazlıcan Yurt'un sorularını yanıtladı. Gomis, ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Yıldırım, ''Gomis ilk bize geldi. Aykut Hoca istemedi. İlk bize geldi. O şekilde bir santrfor düşünmediğini söyledi. Biz istemeyince gitti'' dedi.

Fenerbahçe'nin tarihi başkanlık seçimine sayılı günler kala televizyon ekranlarında başkan adaylarını kozlarını paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak Fenerbahçe'nin mevcut Başkanı Aziz Yıldırım, beIN Sports Haber'de Nazlıcan Yurt'un sorularını cevapladı.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

Seçime dair her şey ortak yapıldı. Bütün kararlara içeride imza attılar ama dışarıda bağırıyorlar... Seçilirsem sponsorluk konularını hallederiz. 20 yıldır nasıl hallediyorsak yine kaynak buluruz. Ali Bey seçilirse sponsor çok onda, halleder!

'DOĞUŞ GRUBU ÇEKİLİYOR'

Doğuş Grubu'nun sponsorluktan çekileceği doğru. Bu durum Türkiye'deki ekonomik dalgalanmadan dolayı gerçekleşti. Onların da bankalarla problemleri var. Çözerlerse devam edeceğiz.

'VEFA BEY 4 KİŞİYİ BELİRLEDİ'

Seçimden sonra bakacağız. Tüm kurullar için imza atılıyor, Vefa Bey 4 kişiyi belirledi. Dışarıda bağırdıkları gibi değil. Her şeye gelip imza atıyorlar evet diyorlar ama dışarıda gelip bağırıp çağırıyorlar.

Camia olarak oyunculara güven vermedik bu sezon. Bir maç daha kazansaydık, hangi maçı kazansaydık fark etmez şampiyonduk.

'FENERBAHÇE BAŞARILI MI? DEĞİL'

Beşiktaş için herkes çok iyi oynuyor diyordu, dördüncü oldu. Şimdi başarısızlar mı? Bizdeki spor kültüründen başarısız diyorlar. Fenerbahçe başarılı mı? Değil. Yönetimin, teknik heyetin ve taraftarın hatalarından dolayı hedefe ulaşamadık.

'FENERBAHÇE, BİR SAVAŞ YAPMIŞTIR'

3 Temmuz'da Kuva-yi Milliye ruhuyla direnmiştir Fenerbahçe. Bir savaş yapmıştır, Kurtuluş Savaşı yapmıştır

'FENERBAHÇE SON KALE, BU ÜLKENİN EMNİYET SİBOBU'

Fenerbahçe bölünmemeli. Fenerbahçe bu ülkenin emniyet sübabıdır. Fenerbahçeliler ne olursa olsun birlik, beraberlik içinde olmalıdır. FETÖ bitmemiştir. FETÖ bugün artık tribünlerdedir. Tribünlere nifak tohumları sokmaktadır.

'AVRUPA'DA BAŞARILI OLABİLİRSİNİZ AMA TESADÜF OLUR'

Futbolda top kulüplerin bütçeleri €500M üstünde. Sonra 400, 300 kademeli iniyor. Bir altta €200M. Biz 2011'de buna doğru geliyorduk. Şimdi €80M civarında. Fark burada. Basketbolda €50M en üst, bizim €35M. Futbolda ise €500M top seviye. Bütçeyi €200M'lara çekebilirsek devamlılık gelir. Buraya çekmeden de Avrupa'da başarılı olabilirsiniz ama tesadüf olur.

'AVRUPA'DA SES GETİRECEK'

Bugün 200 metrede dünyanın en iyi koşucusu kim? Türk, Fenerbahçeli Ramil Guliyev. Batmanlı 17 yaşındaki kızımız muazzam koşmaya başlıyor. Bodrum katında yaşıyordu, getirdik şartlarını iyileştirdik. Avrupa'da ses getirecek. Öyle tahmin ediyorum ki Olimpiyat oyunlarına giden sporcuların %40'ını Fenerbahçe yetiştirecek.

​'DÜNYA KUPASI SONRASI BİR HOCA GELECEK'

Dünya Kupası sonrası bir hoca gelecek. Bir ülkenin genç takımlarını, altyapılarını organize eden bir isim. Seçilirsek o gelip devam edecek.

GOMİS'İ AYKUT HOCA İSTEMEDİ

Gomis ilk bize geldi. Aykut Hoca istemedi. İlk bize geldi. O şekilde bir santrfor düşünmediğini söyledi. Biz istemeyince gitti. Ligde böyle birkaç futbolcu daha var. Şimdi isim vermek doğru olmaz ama ilk önce bize geldiler. Bizim sıkıntımız gol değil. Aykut Kocaman, ligde 78 gol atmış bir takımın teknik direktörü.

Aykut Kocaman'ın Gomis'i istemediği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Aykut Kocaman gomis istememiş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.