Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş'ta hedef Michy Batshuayi

Beşiktaş transferde hız kesmiyor... Golcü arayışını sürdüren Siyah-Beyalılar, Chelsea'nin Belçikalı oyuncusu Batshuayi için harekete geçti. Transfer için Sergen Yalçın da onay verdi.

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş, son olarak Alex Teixeria ve Rachid Ghezzal transferlerini tamamlarken transferde de hız kesmiyor.

Santrafor bölgesinde Umut Nayir ve Güven Yalçın dışında alternatifi bulunmayan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk sonrası takımdan ayrılan Vincent Aboubakar'ın yerini kaliteli bir isimle doldurmak istiyor.

YENİ HEDEF BATSHUAYİ

Transfer dönemi boyunca pek çok ismin santrafor bölgesi için adı geçerken, Siyah-Beyazlıların Michy Batshuayi için harekete geçtiği öğrenildi.

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş'ta hedef Michy Batshuayi

SERGEN YALÇIN ONAY VERDİ

TRT Spor'un haberine göre Belçikalı futbolcu için Sergen Yalçın da onay verdi.

2016 yılında 39 milyon Euro karşılığında İngiliz devi Chelsea'ya transfer olan 27 yaşındaki golcü; Borussia Dortmund, Valencia ve Crysal Palace'ta da kiralık olarak forma giydi. 

Chelsea kadrosunda yer bulmakta zorlanan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçirdiği Crysal Palace'ta çıktığı 33 resmi maçta 8 gol ve 2 asiste imza attı.

Belçikalı oyuncu, 35 kez giydiği milli takım formasıyla da 22 gole katkıda bulundu.

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş'ta hedef Michy Batshuayi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.