Gol sevinci yürekleri ağızlara getirdi!

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan AEK Larnaca-Zürih karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Maçın tek golünü atan Benjamin Kololli sevincini yaşarken büyük bir sakatlığın eşiğinden döndü. Erken ekran başındakilerin yürekleri ağzına geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca’ya konuk olan Zürih, maçı 1-0 kazanırken golü atan Benjamin Kololli kısa süreli bir şok yaşattı.

Gol sevinci yürekleri ağızlara getirdi!

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın 61. dakikasında penaltı vuruşu kazanan Zürih, 29 yaşındaki Kosovalı futbolcu Kololli’nin vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Golden sonra deplasman tribünündeki taraftarlarına koşan futbolcu, taraftarlara ulaşmak için beton bir engelin üzerinden atladı. Ancak bir anda gözden kaybolan futbolcu ekran başındakilerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Gol sevinci yürekleri ağızlara getirdi! - Resim : 2

Görevliler ve takım arkadaşları telaşlı şekilde futbolcunun düştüğü çukura doğru ilerledikten sonra Kololli’nin sağlık bir şekilde aradaki boşluktan çıktığı görüldü.

Herkesin endişeye kapıldığı anlar sonrasında oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gol sevinci yürekleri ağızlara getirdi! - Resim : 3

 

Gol sevinci yürekleri ağızlara getirdi! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi AEK Larnaca Zürih Benjamin Kololli düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.