Gökyüzündeki ışık topu korkuttu

İngiltere'nin kuzeyinden güneyine birçok şehirde yeşil bir ışık topu görüldü. Yetkililerden resmi bir açıklama gelmezken, ışığın bir gök taşı olduğu tahmin edildi.

İngiltere'de dün akşam 21.30 civarında çeşitli şehirlerde, gökyüzünde yeşil bir ışık topu görüldü. Gök taşı olduğu tahmin edilen gökyüzündeki cisim, İngiltere'nin kuzeyinde bulunan Yorkshire'dan, Başkent Londra'ya kadar birçok yerden izlendi.

Henüz cismin ne olduğu hakkında resmi bir tanımlama yapılmamasına rağmen İngiltere basınında cismin, "uzaydan gelen yüksek hızlı bir madde kütlesi olabileceği" ve "atmosferle sürtünme nedeniyle gökyüzünü aydınlatabileceği" belirtildi.

Görgü tanıkları, ışık topunu "muhteşem" olarak nitelendirirken, Londra'nın kuzeyindeki Enfield'daki evinin güvenlik kamerasından ışığı kaydeden bir kişi, görüntüyü sosyal medyada yayınladı ve kendisini "çok şanslı" hissettiğini söyledi.

Gökyüzündeki ışık topu korkuttu ile ilgili etiketler İngiltere yeşil ışık topu gök taşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.