Gökyüzünde dehşet: Havalanan uçağın kontrol sistemleri bozuldu!

Rusya’nın Belgorod kentine gitmek üzere başkent Moskova’dan havalanan Rus yapımı SSJ-100 tipi yolcu uçağı, havada yaşanan arıza nedeniyle havaalanına dönerek acil iniş yaptı. Uçağın kontrol sistemlerinde arıza yaşandığı öğrenildi. Havalimanına sağ salim geri inen yolcular başka bir uçakla uçuşlarını gerçekleştirdi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı’ndan 81 yolcu ve 5 mürettebatı ile havalanan Sukhoi Superjet 100 (SSJ-100) tipi yolcu uçağı havada arıza yaptı.

KONTROL SİSTEMLERİNDE ARIZA YAŞANAN UÇAK GERİ İNDİ

Arıza nedeniyle uyarılan pilotlar kuleyle iletişime geçerken, uçağın havaalanına dönmesi kararı alındı. Havaalanında geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra yolcu uçağı inişe geçti. Uçağın havaalanına dönüşü sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilirken, yolcular ve mürettebat uçaktan güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Uçağın inişinden sonra yapılan ilk incelemelerde, uçağın kontrol sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle sensorun uyarı verdiği ve uçakta teknik incelemeler yapılacağı öğrenildi.

Yolcuların ise başka bir uçakla tekrar Belgorod'a gönderileceği açıklandı.

Gökyüzünde dehşet: Havalanan uçağın kontrol sistemleri bozuldu! ile ilgili etiketler Rusya uçak yolcu belgorod acil iniş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.