Göksel Gümüşdağ'dan flaş Edin Visca açıklaması... "Teklifler var, devre arasında satabiliriz"

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Giresunspor maçının önemli açıklamalarda bulundu... Başakşehir’in her zaman zirveye oynadığını söyleyen Gümüşdağ, Edin Visca’ya yapılan transfer teklifleriyle ilgili olarak da, "Gelen teklifler var. Türkiye'den bir değil, iki takım istiyor. Devre arasında durumu değerlendireceğiz" dedi.

Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca, devre arasında takımdan ayrılabilir... İsmi bir süredir Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle anılan 31 yaşındaki kanat oyuncusunun transferine ilişkin resmi açıklama geldi.

Süper Lig'in 18. haftasında Giresunspor’u 3-1 mağlup ettikleri mçaın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Visca'yı Türkiye'den 2 takım istiyor. Devre arasında durumu değerlendireceğiz" dedi.

Gümüşdağ, şöyle konuştu:

“Visca bugün 1 gol attı 1 asist yaptı. Türkiye’ye gelen yabancılar içinde rekora doğru koşuyor. Özellikle asist konusunda Türk futbol tarihinin rekorunu kıracak gibi. Bu hafta maçımız var. Visca bu takımın en önemli oyuncularından birisi. Her zaman teklif geldi kendisine. Şu anda Türkiye’den ve Avrupa’dan teklif var. Bu hafta sonundaki maçı bitirelim, önümüzdeki hafta bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca yaklaşık 10 yıldır burada. 10 yıldır gerek Avrupa’dan gerek Türkiye’den takımlar istedi kendisini. Geçen yılda istediler, önceki yıl da istediler. Devre arası geliyor, bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca bizim en kıymetli oyuncularımızdan birisi. O gün geldiğinde değerlendiririz. 1 maçımız daha var. Türkiye’den sadece 1 takım değil, en az 2 takım istiyor. Yurt dışından da teklifler var. Sadece Visca değil birkaç oyuncumuza teklifler var."

"HOCANIN RAPORUNU BEKLİYORUZ"

Transfer konusunda Emre Belözoğlu’nun raporunu beklediklerini de söyleyen Gümüşdağ, “Bu haftayı hayırlısıyla bitirelim, hocanın raporuna bakalım ve hangi bölgeye ne ihtiyaç var, yeni transfere ihtiyaç var mı, vereceğimiz oyuncular var mı, bunların hepsine hocanın raporu doğrultusunda yönetim kurulu olarak karar veririz. Futbolcumuz için de kulüp için de en doğru kararı alırız” dedi.

2011 yazında Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 400 bin euroya transfer edilen ve 10 yıldır Süper Lig'de top koşturan Edin Visca'nın kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Piyasa değeri bir dönem 12 milyon euroları gören Visca, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 4 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

Göksel Gümüşdağ'dan flaş Edin Visca açıklaması... "Teklifler var, devre arasında satabiliriz" ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ Medipol Başakşehir Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.