Göksel Gümüşdağ: Demba Ba konuşacak

Demba Ba'nın ayrılığıyla ilgili konuşan Göksel Gümüşdağ, fermuarlı fotoğrafa açıklık getirdi. Paylaşımın kulüple alakalı olmadığını savunan Gümüşdağ, "Kendisi gereken açıklamayı yapacak. Karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesh ettik" dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Turuncu-Lacivertli kulüple sürpriz bir şekilde yolları ayırdıktan sonra Twitter kapak fotoğrafına imalı şekilde "Susuyorum" fotoğrafı koyan Demba Ba ile ilgili açıklamalarda bulundu.

NTV'ye konuşan Gümüşdağ, "Demba Ba, bizim için çok kıymetli bir futbolcu. Sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettik. Dün akşam sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf için de özür diledi. Paylaşımının kulüple alakalı olmadığını söyledi ve yanlış anlaşıldığını bana aktardı" ifadelerini kullandı.

 Demba Ba'nın kendisini çok iyi ifade eden bir futbolcu olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, "Paris Saint Germain maçında yaşanan ırkçılık olayında da gördük" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 2-1 yendiği maçta kadroya alınmayan, 3 gün sonra da takımdan gönderilen Senegalli yıldızın Twitter'daki hareketi "şike" imalarına neden oldu. Beşiktaş taraftarları "Bildiklerini açıkla Demba Ba" diye sosyal medya üzerinden kampanya başlatırken, golcü oyuncuyu Türkiye'ye getiren isim olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de "Bildiği bir şey varsa açıklasın, yoksa da yok diye açıklama yapsın" demişti.

Demba Ba'nın gün içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

 

Göksel Gümüşdağ: Demba Ba konuşacak ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ Demba Ba Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.