Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı! Rozetlerini Akşener taktı...

Deprem sürecinde Hatay'ın yardımına koşan eski futbolcu Gökhan Zan ile Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane oyuncu Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı. İki ismin de rozetini Meral Akşener partisinin TBMM'deki grup toplantısı öncesi bizzat taktı. Gökhan Zan'ın Hatay 1. sıradan, Ünal Karaman'ın da Konya birinci sıradan milletvekili adayı gösterilecekleri belirtiliyor.

Son dakika haberi: Deprem sürecinde Hatay'ın sesini duyuran eski futbolcu Gökhan Zan ile Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane oyuncu Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı.

İYİ Parti'nin bu haftaki TBMM Grup toplantısının başlangıcında Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımda forma giymiş Hatayspor Antrenör Yardımcısı Gökhan Zan ile Trabzonspor'un eski kaptanlarından efsane oyuncu ve eski teknik direktörü Ünal Karaman'a parti rozetini Meral Akşener taktı.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı! Rozetlerini Akşener taktı...

Gökhan Zan'ın Hatay 1. sıradan, Ünal Karaman'ın da Konya birinci sıradan milletvekili adayı gösterilecekleri belirtiliyor.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı! Rozetlerini Akşener taktı... - Resim : 2

Meral Akşener, Hatay ziyareti sırasında karşısında gördüğü Gökhan Zan'a sarılmış ve "Oğlum sen bizi harekete geçirdin" demişti. 

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı! Rozetlerini Akşener taktı... - Resim : 3

 

 

 

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katıldı! Rozetlerini Akşener taktı... ile ilgili etiketler Gökhan Zan Meral Akşener Ünal Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.