Gökhan Zan: Beni tehdit edenler arasında partilerle ilişkisi olanlar var

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, geçtiğimiz günlerde kendisine rüşvet teklif edildiğini ve 2 kez tehdit edildiğini açıklamıştı. Zan bu konuyla ilgili yeni detayları anlattı ve kendisini tehdit edenlerin içerisinde partilerle ilişkisi olanların olduğunu belirtti.

Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

tv100 canlı yayınında konuşan Gökhan Zan, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Çekilmem adına ve bu yarışta olmamam adına bana açık tek teklif edildi. Ne istiyorsan sen yaz denildi. Ben bunu kabul etmedim." açıklamasıyla ilgili detaylar paylaştı.

“TEHDİT EDENLERİN İÇİNDE PARTİLERLE İLİŞKİSİ OLANLAR DA VAR”

Gökhan Zan açıklamasında, “Ben bunu kamuoyunun takdirine bırakacağım çünkü bu hassas bir süreç. Bu süreci gerekli mercilere ulaştırdım. Partilerle ilişkisi olanlar var ama şehir dışında da parti ile ilişkisi olmayan dolaylı yoldan ortak arkadaşlarımız olan birileriyle haber yollandı görüşüldü ve aynı zamanda tehditte edildim.” dedi.

 

Gökhan Zan: Beni tehdit edenler arasında partilerle ilişkisi olanlar var ile ilgili etiketler TİP Hatay Gökhan Zan Tehdit Rüşvet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.