Gökhan Töre yine çok tartışılan Ertuğrul Karanlık'a gidecek

Son olarak 1 Ekim’de West Ham forması giyen Gökhan Töre sağ üst ön adalesindeki sakatlık sebebiyle formasından uzak kaldı. Geçen hafta takım antrenmanında tekrar aynı bölgeden sakatlanan 24 yaşındaki futbolcu Ertuğrul Karanlık'a tedavi olacak.

Beşiktaş'tan satın alma opsiyonlu olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’a kiralanan Gökhan Töre, Ada temsilcisinde son olarak 1 Ekim’deki Middlesbrough maçında görev yapmıştı. Sağ üst ön adalesindeki sakatlık sebebiyle takımından ayrı kalan 24 yaşındaki futbolcunun, geçen hafta takım antrenmanında tekrar aynı bölgeden sakatlandığı ortaya çıktı.

Töre’nin, bu gelişmenin ardından soluğu yine Almanya’da aldığı ve Beşiktaş’ın eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından tedavi edildiği öğrenildi.

Başarılı futbolcu, geçen sezon da Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde ayağındaki sakatlık sebebiyle soluğu Karanlık’ın yanında almış ve kısa süre sonrasında sahalara dönmüştü.

Kaynak: Fanatik / Gökmen Özcan

Gökhan Töre yine çok tartışılan Ertuğrul Karanlık'a gidecek ile ilgili etiketler Gökhan Töre Beşiktaş West Ham Ertuğrul Karanlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.