Gökhan Töre, Fenerbahçe'den teklif mi aldı?

Beşiktaş'ın, West Ham United'daki futbolcusu Gökhan Töre, Beyaz TV'de yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu. İşte Gökhan Töre'nin açıklamaları:

"Yaklaşık 2 ay önce dizimden ameliyat oldum. Gelecek sezon hazır olacağım. En kısa zamanda sahalara dönmek istiyorum. Şu an West Ham United'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Sezon sonu Beşiktaş'a geri döneceğim."

FENERAHÇE'DEN TEKLİF

'Fenerbahçe'den teklif aldın mı?' şeklindeki soruya milli futbolcu şu ifadelerle yanıt verdi: "Zaman zaman bir çok kulüpten teklif aldım. Ama bu kulüpler arasında Fenerbahçe yoktu."

sdfdsjfksdl

TÜRKİYE'DEKİ ŞAMPİYONLUK YARIŞI...

"Şampiyonluk yarışı bu sezon çok heyecanlı. Son haftaya kadar yarışın süreceğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı çok başarılı buluyorum. Başakşehir'de başarılı. Onlarıda tebrik ederim. İyi futbol oynuyorlar. Umarım sezon sonunda Beşiktaş şampiyon olur."

RICARDO QUARESMA ÇOK KALİTELİ

"Quaresma çok kaliteli bir futbolcu. Geçen sezon onun için çok başarılı geçti. Hem Portekiz Milli Takımında Avrupa Şampiyonluğu, hem de Beşiktaş'da çok başarılı bir sezon geçirdi. Kendisi çok sevdiği bir arkadaşım. Her zaman temas halindeyim."

Gökhan Töre, Fenerbahçe'den teklif mi aldı? ile ilgili etiketler Gökhan Töre Fenerbahçe teklif aldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.