Gökhan Saral ile Mahmut Uslu arasında gergin anlar ! Uslu'ya şok benzetme

Ülker Stadyumu'nda protokol tribünü karıştı. Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu ile Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral arasında gergin anlar yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından Mahmut Uslu, Gökhan Saral'dan şikayetçi oldu.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelede protokol tribününde gergin anlar yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin genel sekreteri Mahmut Uslu ile bordo-mavili yönetici Gökhan Saral tartıştı.

210820170928476989493_2

Ardından Trabzonsporlu yönetici şu açıklamayı yaptı,

''Mahmut Uslu adı ama, kendisi ussuz bir beyefendi, yaramaz bir beyefendi. İlk yarı bitti, Mahmut Uslu üzerime doğru yürüdü ve niye bakıyorsun diye bağırmaya başladı. Ağıza alınmayacak küfürler etti. Mahmut Uslu son derece alkollüydü. Ben ona uymadım. Beraberlik golünden sonra Mahmut "Ussuz" Bey bize hareketler yaptılar. Fenerbahçeden bazı yöneticiler ''siz ona uymayın'' dediler ve bizden özür dilediler.

Gökhan Saralın yaptığı bu açıklamadan sonra Mahmut Uslu protokolde yaşanan olayları Beyaz Tv'den Devrim Zengi'ye anlattı.

MAHMUT USLU'DAN CEVAP

İşte Uslu'nun yaptığı açıklama:

'' Bu geçen senden kalma bir olaydır. Geçen sene stadımıza geldiklerinde tek tek tüm yöneticilerin elini sıktım. Bu arkadaş geçen sene güvenlik görevlileriyle kavga etti ve şikayetçi oldular.

Savcılıkta ifadesi, dosyası var. Bunun yapmasının nedeni geçen seneden olan olay yüzünden. Benim alkollü olmak mümkün değil. Hem Trabzon Milletvekili de bende Gökhan Saral adına özür dilemişti'' ifadelerini kullandı

Gökhan Saral ile Mahmut Uslu arasında gergin anlar ! Uslu'ya şok benzetme ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe gökhan saral Mahmut Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.