Gökhan Özoğuz'un yakaladığı detay stüdyoyu yıktı geçti!

O Ses'te yarışmacının kardeşinin kolundaki Atatürk dövmesini fark eden Gökhan, "O inanılmaz" deyip mest olunca stüdyoda alkış tufanı koptu.

O Ses Türkiye'nin 12 Kasım Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde, Oğuzcan Özdemir, 'Yandırdın Kalbimi' şarkısını seslendirdi, Yıldız Tilbe ve Gökhan'ı döndürmeyi başardı.

'SAZIM BENİM TEK AŞKIM'

Yıldız Tilbe, Oğuzcan Özdemir'e 'Neden bağlamayı 3 defa öpüp başına koydun?' diye sordu ve şu cevabı aldı: "Sazım, benim her şeyim, tek aşkım. O yüzden."

Yarışmacı, Yıldız Tilbe'nin takımına katıldı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'de dün gece duygu dolu anlar yaşandı. Yarışmacı Oğuzcan Özdemir'in sözleri izleyenleri duygulandırdırırken Özdemir'in kardeşinin kolundaki Atatürk dövmesi Gökhan Özoğuz'un dikkatinden kaçmadı.

gokhan-yarismacinin-kardesinin-ataturk-dovmesini-10235005_4314_m

"O İNANILMAZ"

Ağabeyine destek olmak için gelen genç kızın marjinal hali dikkat çekti. Genç kızın kolunda Mustafa Kemal Atatürk dövmesini hemen fark eden Özoğuz, "O inanılmaz" deyince stüdyoda alkış tufanı koptu.

HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yarışmacının annesi de yaşadığı zor günleri anlatarak herkese duygu dolu anlar yaşattı. Zor günlerden geçtiklerini söyleyen anne, stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Gökhan Özoğuz'un yakaladığı detay stüdyoyu yıktı geçti! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye atatürk dövmesi Athena Gökhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.