Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a 'şampanya' tepkisi

Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahne aldığı mekanda içtiği şampanyayı beğenmeyince garsonun başından aşağı dökmesi tepkilere neden olmuştu. Demet Akalın'a bir tepki de meslektaşı Gökhan Özoğuz'dan geldi. Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Demet Akalın'ı "Tiynetsiz ve seviyesiz bir davranış” şeklindeki sözleriyle eleştirdi.

Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda içtiği şampanyayı beğenmeyince garsonun başından aşağı döken Demet Akalın bu haraketiyle büyük tepki çekmişti. Yaşanan skandalın ardından aralarında ünlü isimlerin de olduğu sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcıya tepki göstermişti.

 Demet Akalın'a bir tepki de şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi. Özoğuz, sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'ı eleştirdi.

Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a 'şampanya' tepkisi


''TİYNETSİZ VE SEVİYESİZ ŞEYLER''


Snobmagazin'de yer alan habere göre; Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken görüntülenen Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, kendisine yöneltilen sorular üzerine Demet Akalın hakkında konuştu: ''Yorum bile yapılacak bir tarafı yok. Üzücü şeyler, tiynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareketler dünyanın her yerinde olsan aynı şekilde karşılanır. Ben bakmıyorum bile. O kadar saçma sapan şeyler oluyor ki...''

 DEMET AKALIN VE GARSONDAN AÇIKLAMA

Gelen tepkilerin ardından Demet Akalın, "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri" açıklamasını yapmıştı.


Demet Akalın'ın başından aşağı şampanya döktüğü garson ise konu ile ilgili şu açıklamada bulunmuştu: ''Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır''

 

 

Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a 'şampanya' tepkisi ile ilgili etiketler Demet Akalın Gökhan Özoğuz şampanya tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.