Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'den ayrılıyor!

Ekranların sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'nin en renkli jüri üyelerinden olan Gökhan Özoğuz hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir mekana giren şarkıcı, ayaküstü soruları yanıtladı.

"PROGRAM YAPMAYACAĞIM"

'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı, yeni projelerini anlattı. Günaydın'da yer alan habere göre; Gökhan Özoğuz "Program yeni bitti... Yarışma yüzünden müzikten biraz uzak kaldım. O yüzden yeni program yapmayacağım, müziğe ağırlık vereceğim." dedi.

ŞAMPİYON JÜRİ ARTIK YOK

2014 yılında O Ses Türkiye jürisine dahil olan Gökhan Özoğuz, aynı yıl yarışmacısı Hasan Doğru ile birinciliği göğüsledi. 2016 yılında yine Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Emre Sertkaya şampiyon oldu. Gökhan Özoğuz, son şampiyonluğunu ise bu yıl Lütfiye Özipek ile yaşadı.

Öte yandan bu yıl jüri üyeleri arasına katılan Yıldız Tilbe'nin Gökhan Özoğuz'la kavga etiği hatta çekimlere bile bu yüzden ara verildiği iddia edilmişti. Bu kararda bunun etkisinin olup olmadığı merak konusu...

Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye'den ayrılıyor! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Gökhan Özoğuz Yıldız Tilbe Kavga jüri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.