Gökhan Özbolat canlı yayın açıp kadına saldırdı!

Aleyna Çakır'ın ölümün baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat, bir kadını tekme tokat dövdüğü anları canlı yayında paylaştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntü infial yarattı.

Ankara'da Aleyna Çakır,  3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının intihar ettiği öne sürülürken, Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun olayın baş şüphelisi olarak kayıtlara geçti. Çakır'a şiddet uyguladığı anları kayda alan Uygun, genç kadının baygın hallerini canlı yayında yayınlamıştı.

GENÇ KADINI DÖVDÜĞÜ ANLARI PAYLAŞTI

Yaşanan gelişmelerin üzerine uyuşturucu madde kullandığı için tutuklanan ve cezaevinde olan Uygun'un yakın arkadaşı Gökhan Özbolat da benzer bir olayla gündeme geldi. Saldırgan Özbolat sosyal medyada açtığı canlı yayında, bir genç kadını dövdüğü anları paylaştı.

Gökhan Özbolat canlı yayın açıp kadına saldırdı!

TEKME VE YUMRUKLARLA DÖVDÜ

Kadının çığlıklarına aldırış etmeyen Özbolat kızın suratı ile vücudunun çeşitli yerlerine art arda tekme ve yumruklar salladı. Bu anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, kullanıcılar duruma tepki gösterdi.

Gökhan Özbolat canlı yayın açıp kadına saldırdı! - Resim : 2

(Uygun ile Özbolat)

Gökhan Özbolat canlı yayın açıp kadına saldırdı! ile ilgili etiketler Darp Kadın video aleyna çakır ümitcan uygun gökhan ozbolat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.