Gökhan İnler: Adana Demirspor’a Süper Lig’i göstereceğiz

Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler, Adana'ya bir projenin parçası olmak için geldiğini söyledi ve ekledi: "Uzun zamandır Süper Lig’e çıkamayan bir Adana Demirspor var ve hedefleri var. Ben de bu hedefi gerçekleştirmek istiyorum ve inşallah tecrübemle onlara Süper Lig’i gösterebiliriz."

Adana Demirspor, milli takım arasının ardından TFF 1. Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını sürdürdü. Lacivert-Mavili ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler de antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

PROJEYE YARDIM İÇİN GELDİM

36 yaşındaki futbolcu, “Buraya geldiğime çok memnunum, çok sevindim. Arkadaşlar beni iyi karşıladılar. İlk Adanaspor’a karşı oynadım. Geldikten 3-4 gün sonra oynamak süper. Takım olarak daha çok çalışmalıyız, umarım maçtan maça daha iyi olarak güzel bir sezon geçiririz. Kulüp beni uzun zamandır istiyordu, ben de bu sene buraya gelmek istedim. Proje için, yardım için elimden geleni yapacağım. Güzel bir Adana Demirspor görüp, inşallah bu sene Süper Lig’e çıkarız” diye konuştu.

HERKES HERKESİ YENEBİLİR 

Ligin kalitesine de değinen İnler, cümlelerini şöyle sürdürdü:

“TFF 1. Lig’de çok mücadele var. Herkes, herkesi yenebilir. Burada herkes kendisini göstermek istiyor Süper Lig’e çıkmak için. Ben de gençlere yardım etmek istiyorum. Bir de uzun zamandır Süper Lig’e çıkamayan bir Adana Demirspor var ve hedefleri var. Ben de bu hedefi gerçekleştirmek istiyorum ve inşallah tecrübemle onlara Süper Lig’i gösterebiliriz.” (İHA)

Gökhan İnler: Adana Demirspor’a Süper Lig’i göstereceğiz ile ilgili etiketler Adana Demirspor TFF 1. Lig Gökhan İnler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.