Gökhan Göz'den Fatoş Yelliler ile aldattığı eski sevgilisi Gülşah Saraçoğlu'na gönderme

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olduğu dönemde, Berdan Mardini'yle evli olan Fatoş Yelliler'le yaşadığı yasak aşkla adından söz ettiren iş insanı Gökhan Göz özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Hayatıma girenler tehdit ediliyor, mutlu olmamı istemiyorlar' diyen Gökhan Göz'ün bu sitemi Gülşah Saraçoğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

Adını ilk olarak ünlü isimlerin modacısı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla duyuran ve bir dönem Berdan Mardini ile hala evliyken Fatoş Yelliler'le aşk yaşayan iş insanı Gökhan Göz özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 6 aydır hayatında kimse olmadığının altını çizen Gökhan Göz, sevgilisi olduğuna ismini vermediği kişi tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.


''AŞK YAŞAMAMA MANİ OLANLAR VAR!''

Gökhan Göz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: ''Biz aşkı 6 aydır bağladık. Bizi de bağlayanlar oldu bu konuda. Cefi ile şöyle bir karar aldık... İkizimin de talihi aşktan gülmedi. Eğer gerçekten bir aşk yakalarsam arkadaşımla beraber Şanzelize Caddesi'nde yürüyeceğiz. Benim aşk hayatım 6 aydır durdu. Buna mani olanlar var. Engelleniyor. Tehdit ediliyor insanlar. Demek ki bizim aşk yaşamamızı istemeyen insanlar var.''


Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Gökhan Göz'den kendisine Instagram canlı yayını sırasında takipçilerin gözü önünde ağza alınmayacak küfürler yağdırdıktan sonra ayrılmıştı. Ancak ikili ilişkilerine bir şans daha vermişti.

Gökhan Göz'den Fatoş Yelliler ile aldattığı eski sevgilisi Gülşah Saraçoğlu'na gönderme

Saraçoğlu, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinden ayrılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı: "Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum. 'Skandal yasak aşk' iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)... Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Aldatıldığıma değil, 'Kendime neden bunları yaptırıyorum?' diye. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım... En başta karşı tarafın iki evladı hatrına ve kendi adıma, kaliteme yakıştıramamakla beraber hiçbir din, dil ve ırkta kabul edilemeyecek bir ilişkiler yumağı, çelişkiler zinciri ve de ahlak çöküntüsü... Bu yaşanılanların detayını A'sından Z'sine gayet net bildiğim halde yine de bu bildiklerimi detaylandırıp parantezleri açmayıp konuşmayacağım. Zira konuşursam işte o zaman herkes susar ve bu trajedya da figürasyon olan kişiler insan içine dahi çıkamazlar. Tabii bir nebze yüzleri varsa."


Gülşah Saraçoğlu'unun yasak aşk açıklamalarının ardından ise ünlü türkücü Berdan Mardini, eşi Fatoş Yelliler'in, Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayarak herkesi şoke etmişti. Fatoş Yelliler ise hakkındaki iddiaların ardından "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" açıklamasını yapmıştı.

Gökhan Göz'den Fatoş Yelliler ile aldattığı eski sevgilisi Gülşah Saraçoğlu'na gönderme - Resim : 2


Fatoş Yelliler, iki çocuğunun babası Berdan Mardini'den boşandıktan sonra Gökhan Göz ile ilişkisini sosyal medyadan gözler önüne sermiş ancak ikili çok geçmeden ayrılmıştı.

 

 

Gökhan Göz'den Fatoş Yelliler ile aldattığı eski sevgilisi Gülşah Saraçoğlu'na gönderme ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Fatoş Yelliler gökhan göz berdan mardini
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.