Gökhan Göz'den ayrılan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu sahibini arıyor

Ünlü isimlerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi girişimci iş insanı Gökhan Göz ile geçtiğimiz günlerde yeniden ayrıldığını açıklamış, ayrılığın sebebinin ise yasak aşk olduğunu öne sürmüştü. Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında ilişkilerine yeniden bir şans veren ve evlenme kararı alan Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Gök geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine son noktayı koydu.

Ayrılığın ardından Saraçoğlu, ilişkisinin bitme sebebinin yasak aşk olduğunu söyleyerek Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Son derece utanarak ve sıkılarak bu açıklamayı yapıyorum. 'Skandal yasak aşk' iddiaları doğrudur ama hadisenin çok çok dışında olmama rağmen beni içeri çekmek isteyenlere bir cevap da vermem mecburiyet kazandı artık. Çünkü bu bir şahsiyet meselesidir. Üzülerek söylüyorum ki; bugün magazinde konuşulan mevzuların üzerine sayısını bile bilmediğim birçok telefon aldım. Bu konunun hiçbir tarafında değilim. Çünkü konu benim konum değil (mezhepsiz ilişkiler)... Bu ilişkide bir kamuflaj ve bir kalkan olarak kullanıldım, aldatıldım. Aldatıldığıma değil, 'Kendime neden bunları yaptırıyorum?' diye. Evlilik teklifi almışken ve de bu gerçekleşecekken inandığım, güvendiğim adamın maalesef ki bu ilişkisini ve detaylarını öğrenmiş bulunmaktayım... En başta karşı tarafın iki evladı hatrına ve kendi adıma, kaliteme yakıştıramamakla beraber hiçbir din, dil ve ırkta kabul edilemeyecek bir ilişkiler yumağı, çelişkiler zinciri ve de ahlak çöküntüsü... Bu yaşanılanların detayını A'sından Z'sine gayet net bildiğim halde yine de bu bildiklerimi detaylandırıp parantezleri açmayıp konuşmayacağım. Zira konuşursam işte o zaman herkes susar ve bu trajedya da figürasyon olan kişiler insan içine dahi çıkamazlar. Tabii bir nebze yüzleri varsa."

Gülşah Saraçoğlu


Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf yayınladı. Saraçoğlu'nun paylaşımına düştüğü not ise dikkat çekti.

 
"DİREKT KONUM ATABİLİRİM"

Siyah-beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Saraçoğlu, gönderisine; "Gerçekten Allah beni sahibime bağışlasın bir an önce. O şahıs her kimse ve beni bulamıyorsa direkt konum atabilirim. Teşekkürler, iyi günler" notunu düştü.

Gülşah Saraçoğlu

 

Gökhan Göz'den ayrılan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu sahibini arıyor ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Instagram Sosyal Medya gökhan göz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.