Gökhan Göz'den ayrılan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den ilan-ı aşk!

Son olarak ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran iş insanı Gökhan Göz ile birlikte olan ve olaylı bir ayrılık yaşayan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'in yalnızlığı kısa sürdü. Yelliler, yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı ile adı aşk iddialarına karışan Yelliler'in gerçek aşkı ortaya çıktı. Yeni bir ilişkiye başlayan Yelliler sevgilisini sosyal medya hesabından paylaşarak birlikteliğini gözler önüne serdi.

2010 yılında Paris'te evlendiği, iki çocuğunun babası olan ünlü türkücü Berdan Mardini'den 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanan Fatoş Yelliler, Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı iddialarıyla günlerce adından söz ettirmişti. Berdan Mardini ile evliliğini sonlandırdıktan sonra Gökhan Göz ile yaşadığı aşkı gözler önüne seren Yelliler bu birlikteliğinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. Çift birlikteliklerini sosyal medya üzerinden ilan ettikten kısa süre sonra ayrılmıştı.

Gökhan Göz'den ayrılan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den ilan-ı aşk!

Berdan Mardini'yi aldattığı öne sürülen iş insanı Gökhan Göz ile olaylı bir birliktelik yaşayan Yelliler'in bu birliktelik süresinde başka evli adamlarla olan yazışmaları ifşa olmuştu. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in kendisini aldattığını iddia etmiş ve Yelliler'in eşyalarını ve kıyafetlerini benzin döküp yakmış, o anları da sosyal medyadan yayınlamıştı.


İŞ İNSANI ERKAN AĞAOĞLU İLE AŞKINI İLAN ETTİ

2021'in son günlerinde ilişkilerini tamamen bitiren iki cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Faruk Palabıyık ile adı aşk iddialarına karışan ve bu durum karşısında isyan eden Fatoş Yelliler, sevgilisini Instagram hesabından paylaştı. Son dönemde dekolteli pozları ve estetik operasyon sonrası değişimiyle adından magazin gündeminde sıkça söz ettiren 33 yaşındaki iki çocuk annesi Fatoş Yelliler, iş insanı Erkan Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı sosyal medyadan ilan etti.

Gökhan Göz'den ayrılan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den ilan-ı aşk! - Resim : 2

Erkan Ağaoğlu ile yapılan bir çizimi Instagram hesabından paylaşan Fatoş Yelliler'in paylaşımına yeni aşkı sessiz kalmadı. Yelliler'in ardından Erkan Ağaoğlu'ndan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Ağaoğlu, paylaşımında "Benim olan bir şeyin arkasından ne kimse bir şey konuşabilir ne de şov yapabilir. Bazıları öyle yiğidim, erkeğim diye ortada gezmeyin. Geziyorsanız da az mert olan, delikanlı olun. Kameraların önünde şov yapmayın. Şirketlerim belli, yanıma gelin yüzüme konuşun. Ben ve hayatımdaki insanın da hakkında konuşan vatandaşlar oturun yerinizde, boynunuzdan büyük laflar etmeyin, altında kalırsınız" ifadelerini kullandı.

Gökhan Göz'den ayrılan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den ilan-ı aşk! - Resim : 3

 

Gökhan Göz'den ayrılan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den ilan-ı aşk! ile ilgili etiketler Fatoş Yelliler berdan mardini gökhan göz Erkan Ağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.