Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül şoku!

Nazım Sangare'nin sakatlığında formayı kapan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında takımını 10 kişi bıraktı. Şampiyonluk mücadelesinde kritik bir maça çıkan Sarı-Lacivertliler, 43'ten sonrasını 10 kişi oynadı.

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor deplasmanında kırmızı kart gören Gökhan Gönül, 8 yıl sonra kızardı... 42. dakiakda savunma arkasına atılan topta Davidson kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Gökhan Gönül tarafından düşürüldü, hakem Yaşar Kemal Uğurlu tecrübeli sağ beke kırmızı kart çıkardı. Bu sırada yan hakem de ofsayt bayrağı kaldırmıştı ama VAR incelemesinde ofsayt çıkmadı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

Bu sezon 18 maça çıkan ve 2 gol-2 asistle oynayan 35 yaşındaki sağ bek, son olarak 20 Ocak 2013 tarihinde kırmızı kart görmüştü. Sezon başından Beşiktaş'tan ayrılan ve Sarı-Lacivertli ekibe geri dönen yıldız isim, Nazım Sangare'nin sakatlığında formayı kapmıştı.

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül şoku!

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül şoku! - Resim : 2

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül şoku! ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Fenerbahçe yaşar kemal uğurlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.