Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin serveti ortaya çıktı

2019'da hayatını birleştirdiği 25 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra ile geçtiğimiz günlerde iki yıllık evliliğini sonlandıran 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve kozmetik markası sahibi Selin Ciğerci mal varlığını açıkladı.

Gökhan Çıra ile iki yıllık mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Selin Ciğerci ayrılık ve mal bölüşme haberi ile magazin gündeminden düşmüyor. Swissotel The Bosphorus'da muhteşem bir törenle evlendiği Gökhan Çıra ile 15 dakika içerisinde anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci'nin serveti dudak uçuklattı. Kendi markası olan ve sıkı çalışan Ciğerci'nin, Çıra ile ayrılmasının ardından malları bölüşeceği ortaya çıkmıştı.

 

SELİN CİĞERCİ SERVETİNİ AÇIKLADI 

Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra ile anlaşmalı boşandı. Çiftin kozmetik şirketlerindeki ortalıkları devam edeceği ve şirket adına kayıtlı lüks araçların ortak mal sayılacağı belirtildi. Boşanmanın ardından 120 milyon dolarlık servetlerinin paylaşılacağı ileri sürülünce Selin Ciğerci açıklama yaptı.

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin serveti ortaya çıktı

 

SERVETİ NE KADAR?

Türk internet ünlüsü, şarkıcı ve iş kadını olan Selin Ciğerci ile anlaşmalı olarak boşandığı Gökhan Çıra'nın 120 milyon dolarlık servetlerini paylaşacakları söylenmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Ciğerci, servetlerinin 120 milyon dolardan daha fazla olduğunu ifade etti.

 

 

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin serveti ortaya çıktı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra servet mal varlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.