Gökçek'lerin kanalı Beyaz TV'de yayına çıkan 'uzman'ın beyin yakan yorumları olay oldu!

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de 'uzman' olarak çıkarılan Engin Avcı'nın beyin yakan 'Putin' yorumu sosyal medyada gündem oldu. "Putin'i ve Rusya'yı gözünüzde büyütmeyin" diyen Avcı, "Putin, Erdoğan'ın emrinde artık." ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yayınlanan Ne Var Ne Yok isimli programda uzman sıfatıyla açıklama yapan Engin Avcı'nın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili yorumu kelimenin tam anlamıyla beyin yaktı. 

"PUTİN, ERDOĞAN'IN EMRİNDE ARTIK"

"Putin, Erdoğan'ın herhangi bir valisi gibi artık, onlar bizim emrimizde memur" diyen "Avcı, Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın valisi gibi artık. Putin'i ve Rusya'yı gözünüzde büyütmeyin. Onlar bizim gözümüzde memur. İktidarını ve toprak bütünlüğünü Türk lider Recep Tayyip Erdoğan'a borçlu." ifadelerini kullandı. 

"TÜRKİYE BAŞYÜCELİK YÖNETİM SİSTEMİNE GEÇİYOR"

Avcı'nın Türkiye'nin yeni yönetim sistemi iddiaları da gündem oldu. 

Rusya'nın toprak bütünlüğünü Türkiye'ye borçlu olduğunu öne süren Engin Avcı,  AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu yorumlayarak Türkiye'nin 2025'te yeni bir devlet sistemine geçeceği ve bunun adının Başyücelik istemi olduğunu öne sürdürerek şunları anlattı:

"2025 yılında Türkiye'ye Baş yücelik sistemi geliyor. Başyücelik yeni bir devlet sistemi. Bu genel bakan yetkisi, bir bakana başbakan yetkisi, bir başbakana cumhurbaşkanı yetkisi veren ak sakallıların yönettiği bir yönetim modeli. Çok güçlü bir imparatorluk yönetim şeklidir."

 

Gökçek'lerin kanalı Beyaz TV'de yayına çıkan 'uzman'ın beyin yakan yorumları olay oldu! ile ilgili etiketler Beyaz TV Putin Vladimir Putin Recep Tayyip Erdoğan Melih Gökçek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.