Gökçek ailesinin internet sitesinde çirkin FETÖvari üslup

Fetullah Gülen'in "veliahtı" olarak görülen Mehmet Ali Şengül vefat etti! Şengül'ün vefatı Türk medyasında geniş yankı bulurken, Gökçek Ailesi'ne ait internet haber sitesinde konuyla ilgili haberin "Veliahtı öteki tarafı boyladı!" başlığı ile duyurulması eleştiri konusu oldu.

Fetullah Gülen'in veliahtı olarak görülen Mehmet Ali Şengül 3 aydır tedavi gördüğü hastanede koronavirüsten hayatını kaybetti.

Yıllardır firari durumda olan ve kırmızı listede aranan Fetullah Gülen'in 'veliahtı' FETÖ'cü Mehmet Ali Şengül'ün, Hessen eyaletindeki bir hastanede 3 aydır koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

Fetullah Gülen 1966 yılında örgütü kurduğunda yakınındaki 14 kişiden biri olan Şengül, elebaşı öldükten sonra yerine geçecek isim olarak gösteriliyordu.

Şengül, FETÖ'nün Türkiye'deki kumpas operasyonlarını koordine edip yöneten 'Başyüceler' ya da 'İstişare Heyeti' olarak da bilinen 'Karanlık Kurul' içerisindeydi.

GÖKÇEK AİLESİNİN İNTERNET SİTESİNDE FETÖVARİ ÜSLUP

FETÖ'nün önemli isimlerinden Mehmet Ali Şengül'ün ölümü Türk medyasında da geniş yer buldu.

O haberlerden birisi ise üslubu ile dikkat çekti...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ailesine ait olan "beyazgazete" internet sitesinde vefat eden Şengül hakkında yakışıksız ifadeler yer aldı.

FETÖ'cü Şengül'ün ölümü, "Veliahtı öteki tarafı boyladı!" anonsu ile duyuruldu. Vefat eden her kim olursa olsun, bir Müslüman'a yakışmayacak bu ifadelerin vefat eden bir şahsın arkasından kullanılmasına sosyal medyada da tepkiler geldi.

Gökçek Ailesi'ne ait internet sitesinde yer alan bu FETÖvari üslup, Bosna Hersek'in kurucu lideri Aliya İzzetbegoviç'in "Savaş ölünce değil, düşmana benzeyince kaybedilir." sözünü akıllara getirdi.

Gökçek ailesinin internet sitesinde çirkin FETÖvari üslup ile ilgili etiketler FETÖ Melih Gökçek Haber beyaz gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.