Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey Biter Bitmez Yeni projesini buldu!

Salı akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey final Yapacağını Duyurdu. Son İki Bölüm kala dizinin oyuncuları da yeni projelerini duyurmaya başladı. Azra Günay rolüyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi ortaya çıktı.

Her bölümü ile güçlü rakiplerine karşı başarılı bir sınav veren Evlilik Hakkında Her Şey son dönem düşen reytinglerine rağmen yoluna devam ediyordu. Ancak dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 31. Bölümünden Sonra Final yapacağının duyurulması izleyiciyi şoke etti. Dizinin final haberinden sonra Azra Günay'ı oynayan Gökçe Bahadır'ın yeni projesi de merak edilmeye başlandı. Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey Biter Bitmez Yeni Projesini Buldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 33. bölümüyle final yapması sonrası oyuncu kadrosunda yer alan isimler de gelecek sezon için hazırlıklara başladı. Dizinin başrol oyuncusu 40 yaşındaki Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi de ortaya çıktı.

Gökçe Bahadır'ın Netflix platformunda yayınlanan Kulüp dizisinden sonra yine dijital bir platform ile anlaştığı gelen haberler arasında.

Gökçe Bahadır'ın Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin final yapmasının ardından yeni projesi de belli oldu. Başarılı oyuncu, uzun süredir Star TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.

Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey Biter Bitmez Yeni projesini buldu!

Bir süre dinlenme kararı alan ve geçtiğimiz aylarda evlenen Gökçe Bahadır'ın yeni dizisi 14 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek olan dijital platform Disney Plus'ta yayınlanması bekleniyor.

Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey Biter Bitmez Yeni projesini buldu! ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır gökçe bahadır yeni dizisi evlilik hakkında her şey azra günay disney plus
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.