"Göğüslerimi küçülttüm çok heyecanlıyım"

ABD'li güzel oyuncu Amber Rose geçtiğimiz haftalarda rahat giyinemediği gerekçesiyle göğüslerini küçültme ameliyatı olacağını duyurmuştu. Rose, ameliyat sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Asıl adı Amber Levonchuck olan ancak sahne adı olarak Amber Rose’u kullanan 1983 doğumlu ABD’li oyuncu, model ve striptizci katıldığı davetlerde her zaman en cesur ve çarpıcı kıyafetleri giymesiyle magazin basınının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Rose, geçtiğimiz hafta istediği kıyafetleri rahatça giyemediği gerekçesiyle göğüs küçültme ameliyatı olacağını duyurmuştu.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Ameliyat sonrası ilk kez açıklama yapan Amber Rose, "Göğüslerim gerçekten eskiden çok büyüktü fakat şimdi bir fincan büyüklüğündeler. Göğüslerimin büyüklüğü yüzünden eskiden giyemediğim her şeyi giymek için şimdi çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

image

"Göğüslerimi küçülttüm çok heyecanlıyım" ile ilgili etiketler Ameliyat amber rose göğüs amber levonchuck
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.