Göğüs itirafı olay oldu! Hande Sarıoğlu canlı yayında estetiklerini tek tek saydı

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, canlı yayında estetiklerini tek tek saydı. Ünlü sunucunun göğüs itirafı olay oldu.

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu oryantal yaptığı anlara ait paylaştığı videoların ardından işinden olmuştu. Şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, canlı yayında estetiklerini tek tek saydı. 'Dudağımda dolgu var, göğüslerimde yıllar öncesinden işlem var' diyen ünlü sunucunun göğüs itirafı olay oldu.

'ÇOK KULLANDIRMAYACAKSIN'

Programın sunucularından Arto ise; 'Göğüsler neden bozulmaz?' diye sordu. Sarıoğlu ise; 'İyi bakarsan. Kullanılmazsa çok. Evde de mesela biz hemen darlanırız sütyen kullandığımız için. Sütyen kullanmak gerekir. Çok kullandırmayacaksın' dedi.

Göğüslerini neden yaptırdığını açıklayan Sarıoğlu, 'Yaptırmamım sebebi de kalçam var belim ince. Proporsiyon olarak düzgün durması için yaptırdım.' dedi.

 

Göğüs itirafı olay oldu! Hande Sarıoğlu canlı yayında estetiklerini tek tek saydı ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.