Godzilla'nın yıldızı Akira Takarada 87 yaşında hayatını kaybetti

Godzilla film dizisindeki rolleriyle tanınan Japon sinema oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Akira Takarada 87 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Efsanevi Godzilla oyuncusu ve Disney'in ünlü seslendirmeni Akira Takarada 87 yaşında vefat etti.. Takarada'nın nasıl öldüğü ise açıklanmadı. Akira Takarada, Godzilla filminin 3 serisinde de yer almış 7'den 77'e tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştu.

Godzilla'nın yıldızı Akira Takarada 87 yaşında hayatını kaybetti


Haberi Toho Studios doğruladı. Yapılan açıklamada "Akira Takarada'nın hayatını kaybettiğini duyurmaktan dolayı çok üzgünüzü. O birçok Godzilla fanına ilham vermeye devam edecek" denildi.

Ünlü film yapımcısı Yoko Higuchi, Akira'nın vefatının ardından "Bu adamın Godzilla'ya duyduğu aşk çok büyüktü ve dizi hakkında her konuştuğunda bunu hissettim. Godzilla'yı seviyordu. Godzilla onu özlüyor." ifadelerini kullandı.

 Godzilla'nın yıldızı Akira Takarada 87 yaşında hayatını kaybetti - Resim : 2

Takarada'nın kaybı 7'den 77'ye hayranlarını yasa boğdu.

Oyuncu, Raymond Burr'ın oynadığı 1956 yapımı Godzilla: Canavarların Kralı filminde rol almış yeni seri filmlere ilham olmuştu.

Ayrıca 1992 devam filminde ve 2004 yapımı Godzilla: Final Wars filminde de yer aldı.

Takarada, Dr. Doolittle'daki baş karakterin sesiydi ve Disney filmi Aladdin'de Jafar'ı seslendirdi.

 

Godzilla'nın yıldızı Akira Takarada 87 yaşında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Akira Takarada godzilla
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.