Göçmenleri çırılçıplak soyup nehre atıyorlar!

Yunanistan sınırı olan ve binlerce göçmenin gerek bot gerekse yürüyerek geçtiği Edirne'nin sınır köyü Doyran köyünde de mülteci yoğunluğu yaşanıyor. Tampon bölgeye ulaşan göçmenler Yunan güvenlik güçleri tarafından çok sert müdahaleyle karşılaşıyorlar. Sınırdan geçmeye çalışanlar Yunan polisi tarafından soyulup nehre atılıyor. 9 yıldır vatanımızda misafir olanlara Yunan polisinin yaşattığı bu insanlık dramı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Edirne'ye gelen göçmenlerin umut yolculuğu 3'üncü günde de devam ediyor.

İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden Edirne'ye gelen göçmenler Yunanistan'a geçmek için Pazarkule Sınır Kapısında bulunan tampon bölgeye toplanıyor.

YUNAN POLİSİNİN YAPTIĞI ZULÜM

Yunan sınırı olan ve binlerce göçmenin gerek bot gerekse yürüyerek geçtiği Edirne'nin sınır köyü Doyran köyünde de mülteci yoğunluğu yaşanıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Sınırdan geçmeye çalışanlar Yunan askerleri tarafından soyulup nehre atılıyor. Yunan polisinin yaşattığı bu insanlık dramı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Göçmenleri çırılçıplak soyup nehre atıyorlar! ile ilgili etiketler Yunan göçmen Mülteci Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.