Gizlice Pentagon'a giren ve güvenlikli bölgede yakalanan tavuk: Henny!

ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) ait binanın bulunduğu bölgeye giren bir tavuk yakalandı. Tavuğun güvenlikli bölgede gezindiğinin görülmesinin ardından düğmeye basıldı. "Tam olarak nerede bulunduğunu açıklamamıza izin verilmiyor. Sadece bir güvenlik kontrol noktasında olduğunu söyleyebiliriz" dedi. Tavuğun nereden geldiği ve Pentagon'a nasıl girdiği bilinmiyor.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) binasının etrafındaki güvenlikli bölgeye giren tavuk, yetkilileri harekete geçirdi.

PENTAGON'A NASIL GİRDİĞİ VE NERDEN GELDİĞİ BİLİNMİYOR

Tavuğun güvenlikli bölgede gezindiğinin görülmesinin ardından bölgeye Arlington Hayvan Refahı Birliği (AWLA) görevlileri çağrıldı. Hayvanı bölgeden alan AWLA yetkilileri, olayla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. “Bu tavuk, Pentagon’daki güvenlik bölgesinin çevresinde gezinirken (şaka yapmıyoruz) yakalandı, tavuğun alınması için yetkililerimiz çağrıldı” ifadeleri kullanılan açıklamada, tavuğa yeni bir yuva aranacağı belirtildi.

Gizlice Pentagon'a giren ve güvenlikli bölgede yakalanan tavuk: Henny!

Jimmy Fallon'ın programında adından söz ettirdi

"Henny Penny" adı verilen tavuğun fotoğrafı sosyal medyada da hızla yayıldı.

Henny Penny, kısa sürede ülke gündemine oturdu ve sunucu Jimmy Fallon'ın “The Tonight Show” programına damgasını vurdu. Fallon, programında tavuk hakkında şarkı söyledi.

AWLA sözcüsü Chelsea Jones ise tavuğun görüldüğü yerin bilgisini paylaşmazken, "Tam olarak nerede bulunduğunu açıklamamıza izin verilmiyor. Sadece bir güvenlik kontrol noktasında olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

Tavuğun nereden geldiği ve Pentagon'a nasıl girdiği bilinmiyor.

Gizlice Pentagon'a giren ve güvenlikli bölgede yakalanan tavuk: Henny! ile ilgili etiketler Tavuk Pentagon güvenlikli gizli yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.