Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturan iş insanı Mehmet Dinçerler ile ünlü pop şarkıcısı Hadise balayına çıktı. Hadise, görüntülerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlenen şarkıcı Hadise, sürpriz nikahı konserinde ilan etmişti. Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, konserinde ''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. 'Prenses' şarkımda şöyle bir şey söylüyorum: Prensesler gibiydim baba evinde... Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için... Beni bu kadar güzel sevdiği için... Hep yanımda olduğu için...'' ifadelerini kullanmıştı.

 BALAYI TATİLİNE ÇIKTILAR 

Hadise, eşi Mehmet Dinçerler ile balayına çıktı. Ünlü popçu tatilden görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. Ünlü popçu, Instagram hesabından paylaştığı balayı videosuna "Kalbimi çalar bu deniz" notunu düştü. Hadise balayı videosuna kendi şarkısı olan "Yaz günü"nü ekledi.

MEHMET DİNÇERLER İLE HADİSE'NİN BALAYI POZLARI...

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı - Resim : 2

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı - Resim : 3

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı - Resim : 4

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı - Resim : 5

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı - Resim : 6

Gizlice evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler balayına çıktı ile ilgili etiketler Hadise Balayı tatil mehmet dinçerler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.