Gizli servis Trump'ın basın toplantısını durdurdu...

ABD'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Donald Trump'ın basın toplantısı düzenlediği sırada içeri giren Gizli Servis görevlisi ajanlar başkanın kulağına bir şeyler söyledikten sonra salon dışına çıkardılar. Bu sırada Beyaz Saray dışında silah seslerinin duyulduğu ileri sürüldü.

Beyaz Saray'da Başkan Donald Trump'ın basın toplantısı daha yeni başlamıştı. Tam bu sırada içeriye Beyaz Saray'daki görevli Gizli Servis ajanları girdi. 

Başkan Trump kulağına bir şeyler söyleyen Gizli Servis ajanı ile birlikte salondan dışarıya çıktı.

Fox TV yaşanan gelişme üzerine "Basın toplantısının düzenlediği Beyaz Saray odası kilitlendi. Bir güvenlik durumu var. Beyaz Saray yakınlarında silah sesleri geldi" bilgisini paylaştı. 

Gizli servis Trump'ın basın toplantısını durdurdu...

Bir süre sonra Donald Trump basın toplantısı yaptığı salona geri döndü. Trump, yaşanan olaya ilişkin, "“Beyaz Saray yakınlarında silahını ateşleyen kişi, Gizli Servis tarafından vuruldu. Neler olacağını göreceğiz.” 

Trump'ın kızı ve baş danışmanı Ivanka Trump yaşanan olayın ardından gizli servise sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

Gizli servis Trump'ın basın toplantısını durdurdu... - Resim : 2

İşte Trump'ın bahsettiği olaya ilişkin görüntüler: 

 

Gizli servis Trump'ın basın toplantısını durdurdu... ile ilgili etiketler Trump ABD Beyaz Saray silah sesi özel servis
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.