Gizli Saklı dizisi hangi günler oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

Gizli Saklı dizisinin hangi günler yayınlandığı hayranları tarafından merakla araştırılıyor. FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden olan Gizli Saklı’nın başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı oynuyor. Peki, Gizli Saklı hangi günler yayınlanıyor?

Gizli Saklı dizisinin hangi günler yayınlandığı, TV programlarını yakından takip edenler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı Gizli Saklı dizisi yakından takip edilmektedir.

Yapımcılığını No:9 Productions’ın, yönetmenliğini ve senaryosunu ise Şahin Altuğ’un üstlendiği, FOX TV’nin yeni sezon dizilerinden Gizli Saklı, sosyal medyada da her bölümüyle büyük dikkat çekiyor.

Gizli Saklı Hangi Günler Oynuyor?

FOX TV ekranlarının yeni sezon yapımlarından olan başrollerini Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı dizisi Çarşamba akşamları oynuyor.

Gizli Saklı dizisi hangi günler oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

Gizli Saklı Saat Kaçta Başlıyor?

Başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı FOX TV’nin sevilen yapımlarından Gizli Saklı dizisi Çarşamba akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Gizli Saklı Konusu

Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu, izleyiciyi ekranlara kilitleyecek “Gizli Saklı”da; Naz (Sinem Ünsal) polis akademisinden yeni mezun, korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır.

Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir mafya babasının peşinde olan polis teşkilatı, Naz’ı ve deli dolu polis memuru Pamir’i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir. Pamir ve Naz yeni evli bir çift gibi mafya ailesinin evinin karşısına taşınacak ve Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp onu adalete teslim edeceklerdir…

Gizli Saklı dizisi hangi günler oynuyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Fox TV gizli saklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.