Gizemli yardımsever, deprem için 30 milyon dolar bağışladı ve kayıplara karıştı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm dünyadan Türkiye'ye yardımlar sürüyor. Son olarak adı açıklanmayan bir Pakistanlı, deprem için 30 milyon dolar bağışlayıp kayıplara karıştı.

Türkiye'nin 10 şehirini etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından tüm dünyadan kurtarma ekipleri yardım için ülkemize geliyor. Aynı zamanda birçok farklı ülkede farklı bağış kampanyaları düzenleniyor. Bunun yanı sıra bireysel olarak yapılan yardımlar da sürekli artarak devam ediyor.

Depremin ardından Türkiye'ye kurtarma ekiplerini sevk eden Pakistan, insani yardımları da TIR ve uçaklarla deprem bölgesine aktarma devam ediyor. Son olarak ise Pakistanlı bir vatandaşın yaptığı yardım Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı.

30 MİLYON DOLAR BAĞIŞLAYIP KAYBOLDU

ABD'de yaşanan olayda adı açıklanmayan bir Pakistanlı Washington'daki Türkiye Büyükelçiliği'ne gelerek, depremzedeler için 30 milyon dolar bağış yaptı. Bağışı yapan kişi yine sessiz bir şekilde büyükelçilikten ayrılarak kayıplara karıştı. Yaşanan olayı Twitter üzerinden anlatan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ise, ismi gizli tutulan Pakistanlının hareketinin yüreğine dokunduğunu yazdı:

"Adı açıklanmayan bir Pakistanlının ABD'deki Türk büyükelçiliğine girerek Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 30 milyon dolar bağışta bulunmasından derinden etkilendi. Bu yaşanan, insanlığın aşılmaz gibi görünen olasılıkların üstesinden gelmesini sağlayan o kadar görkemli hayırseverlik eylemlerine bir örnek."

 

Gizemli yardımsever, deprem için 30 milyon dolar bağışladı ve kayıplara karıştı ile ilgili etiketler deprem Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.