Gizemli monolit San Francisco'da!

İlk olarak ABD'nin Utah eyaletinde görülen ve daha sonra bir çok ülkeye yayılan gizemli monolit şimdi de San Francisco'da ortaya çıktı. Noel'e özel hazırlanan monolitin zencefilli çörekten yapıldığı görüldü.

ABD'nin Utah eyaletinde havadan yaban koyunu sayımı yapan milli park görevlileri tarafından 18 Kasım’da tesadüfen keşfedilen uzun ve parlak metal monolit, tüm dünyanın ilgisini çekmişti.

Gizemli monolit, Romanya, Kolombiya, Almanya, İspanya, Hollanda ve İngiltere’nin Wight Adası’nda ortaya çıkmıştı. Noel Günü ABD'nin San Francisco kentindeki Corona Heights Park'ta zencefilli çörekten yapılmış gizemli bir monolit ortaya çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle, zencefilli çörekten yapılmış monolit daha sonra yıkıldı.

Gizemli monolit San Francisco'da!

KREMA VE ŞEKERDEN SÜSLEMELİ

San Francisco kentinde ortaya çıkan ve tamamı zencefilli çöreğinden oluşan monolitin üstünde krema ile şekerden süslemeler bulunuyor. Zencefilli çöreği Noel'in geleneksel lezzeti olarak biliniyor.

Gizemli monolit San Francisco'da! - Resim : 2

GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ

Kasım ayında, ABD’nin çeşiti eyaletlerinde ve Romanya’da ortaya çıkan monolitler Romanya, Kolombiya, Almanya, İspanya, Hollanda ve İngiltere’nin Wight Adası’nda ortaya çıktı. Stanley Kubrick’in 2011: Spacetime Odyssey filminden bir sahneyi andıran ve uzunluğu 2,5 ile 4 metre arasında değişen 3 kenarlı yapıların çoğunu kimin yaptığı bilinmezken, monolitlerin bulunduğu bölgelerde halk tarafından büyük ilgi görmüştü.

DHA

Gizemli monolit San Francisco'da! ile ilgili etiketler ABD gizemli monolit noel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.