Gizem Tuncer nasıl zayıfladı? 40 kiloyu nasıl verdi? Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer açıkladı!

Gizem Tuncer nasıl zayıfladığını anlattı. Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer 90 kilodan 50 kiloya düştü. Yeni görüntüsüyle göz kamaştıran Gizem Tuncer, kilov vermenin sırrını açıkladı. Aynı zamanda müzisyen olan Tuncer, Tabu adlı çalışmasıyla son günlerde adından söz ettiriyor.

Gizem Tuncer nasıl zayıfladı sorusu, kilo vermek isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in müzisyen olan kızı Gizem Tuncer, tam kilo vererek yepyeni bir görüntüye kavuştu. Tuncer, 90 kilodan 50 kiloya düşüşün nasıl gerçekleştiğini açıkladı.

GİZEM TUNCER NASIL ZAYIFLADI?

Daha önce "Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum" açıklamasıyla gündeme gelen Gizem Tuncer, şimdilerde fiziksel değişimiyle adından söz ettiriyor.

Gizem Tuncer nasıl zayıfladı? 40 kiloyu nasıl verdi? Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer açıkladı!

90 kilodan 40 kilo vererek 50’ye düşen Tuncer, yeni görüntüsünden mutlu olduğunu ifade ediyor. Yeni çalışması Tabu’nun klip çekimi için fazla kilolarından kurtulmak isteyen Gizem, bir ay boyunca günde üç öğün yumurta yediğini ve her gün bir saat koştuğunu belirtiyor.

Gizem Tuncer nasıl zayıfladı? 40 kiloyu nasıl verdi? Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer açıkladı! - Resim : 2

Tuncer, "Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere her öğünde sadece 5 yumurta yiyip bolca spor yaparak son bir ayda 10 kilo verdim" ifadelerini kullandı.

Gizem Tuncer nasıl zayıfladı? 40 kiloyu nasıl verdi? Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer açıkladı! - Resim : 3

Gizem Tuncer nasıl zayıfladı? 40 kiloyu nasıl verdi? Mahmut Tuncer'in müzisyen kızı Gizem Tuncer açıkladı! ile ilgili etiketler Mahmut Bilgiç sağlık gizem tuncer zayıflama kilo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.