Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı...

Podyumların eskimeyen ismi Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti. 51 yaşındaki Özdilli, İstanbul'un trafiğinden ve kalabalığından bıkıp Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne taşındı.

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü manken Gizem Özdilli, İstanbul'un trafiğinden ve kalabalığından bıkıp şehri terk etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne taşınan Özdilli, "İstanbul'un kaosundan, ulaşım sorunundan ve kalabalıktan kaçmak istedim. Kıbrıs'ta daha dingin ve sakin bir hayat süreceğim" dedi.

Sosyal medyadan çokça mesaj geldiğini söyleyen Özdilli, Kıbrıs'taki yeni hayatı hakkında paylaşımlar yapacağını da sözlerine ekledi.

Güzel model geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamasında "Mesleğime sağlıklı olduğum sürece devam edeceğim. Sağlıklı besleniyorum ve fiziğime çok iyi bakıyorum. Emekli olmaya hiç niyetim yok. Mesleğimi seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Gizem Özdilli, 526 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kıbrıs'tan kareler paylaşıyor:

Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı...

Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı... - Resim : 2

Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı... - Resim : 3

Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı... - Resim : 4

 

Gizem Özdilli, İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşındı... ile ilgili etiketler Gizem Özdilli Kıbrıs Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.