"Gizem Karaca'ya büyük ah etmiştim!"

Yargılandığı uyuşturucu davasında 5 yıl sonra çıkan kararla 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Gizem Karaca'ya bir tepki de 'Gelinim Olur Musun?' yarışması ile adını duyuran Sinem Umaş'tan geldi.

Instagram'da bir magazin sayfasında, Gizem Karaca ve Kaan Yıldırım'ın başrolünü paylaştığı "İnsanlık Suçu" dizisinin cumartesi günü final yapacağı haberi paylaşıldı. Sinem Umaş da haberin altına dikkat çeken bir yazı yazdı.

"KERİMCAN'LA TATİL YAPAMADIM, BÜYÜK AH ETTİM"

Sinem Umaş, Gizem Karaca ile arasında geçen olayı şu sözlerle anlattı, "Gizem'in kocası 2 sene önce işlettikleri kulüpte hiç suçum yokken bana 'Gelmesin' diye haber göndermişlerdi. O sene bütün yaz Kerimcan'larla beraber tatil yapamamıştım. Büyük ah etmiştim herkes dönüp bir kendine bakmalı. İşte Allah'ın adaleti şaşmıyor"

İşte o paylaşım:

"Gizem Karaca'ya büyük ah etmiştim!"

"Gizem Karaca'ya büyük ah etmiştim!" ile ilgili etiketler Gizem Karaca Sinem Umaş ah ettim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.