Gizem Karaca Kendini Topladı! Artık Bu Hataları Yapmıyor! Yeni Dizisi De Belli Oldu

Hayatını İzmir’de devam ettiren oyuncu, yeni bir projeye dâhil olduğunda İstanbul’a geliyor. İş bittiğinde ise tekrar İzmir’e geri dönüyor.

Hayatını İzmir’de devam ettiren oyuncu, yeni bir projeye dâhil olduğunda İstanbul’a geliyor. İş bittiğinde ise tekrar İzmir’e geri dönüyor.

Gizem Karaca’nın yeni durağı TRT 1 ekranlarında 2. Sezon ile ekranlara gelecek olan Alparslan dizisinde rol alacak. Dizide Evdokya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu, dikkatleri yine üzerine çekti.

Gizem Karaca Kendini Topladı! Artık Bu Hataları Yapmıyor! Yeni Dizisi De Belli Oldu

Gizem Karaca’nın rol aldığı son iki diziye baktığımızda diziye sonradan dâhil olduğunu görüyoruz. Baraj ve şampiyon dizilerine sonradan dâhil olan güzel oyuncunun dizilerde arka planda kaldığı görüldü.

Yeni Dizi: Alparslan

Alparslan’dan gelen teklifi kabul eden Karaca, iyi bir adım attı. Geçen sezonun devamı gibi görülen dizi aslında bambaşka proje olarak yer alacak.

Geçen sezonun kadrosundan sadece Vezir Nizamülmülk karakterine hayat veren Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke yer alacak. Bu iki kişinin dışında başroller dâhil tamamen değişti.

Yeni dizide başrolde yer alacak Gizem Karaca’nın dışında başrollerde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’de yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Emre Konuk üstelenirken yönetmenliğini ise Ramo dizisinden tanıdığımız M. Çağatay Tosun yapacak.

Geçen sezon TRT 1 ekranlarında fırtına gibi esen dizi, büyük ilgi görmüştü. Etkileyici savaş sahneleri ile reyting toplayan dizinin yeni sezonda da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Gizem Karaca Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu İstanbul Üniversitesinde Fransız Dili Ve Edebiyatı bölümünü bitirdi.

Gizem Karaca Kendini Topladı! Artık Bu Hataları Yapmıyor! Yeni Dizisi De Belli Oldu - Resim : 2

2011 yılında güzellik yarışmasında katılan karaca, Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye karakteri ile ekranların karşısına geçti.

Eve Düşen Yıldırım, Emir’in Yolu, İstanbul Sokakları, Kara Sevda, Sosyetik Gelin, Şampiyon Ve Baraj gibi birçok projede yer aldı.

Son iki diziye sonradan dâhil olan ünlü oyuncu arka planda kalmıştır. 4 yıldır evli olan Gizem Karaca, sosyal medyada en çok takip edilen çitler arasındadır.

Gizem Karaca Kendini Topladı! Artık Bu Hataları Yapmıyor! Yeni Dizisi De Belli Oldu ile ilgili etiketler Gizem Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.