"Giyim kuşam konusunda Cumhurbaşkanımız özgür ortam sağladı..."

Pendik'te kızı Asena Melisa Sağlam'ın şort giydiği gerekçesiyle darp edilmesine babası Eyüp Sağlam'dan sert tepki geldi

Pendik'te üniversitesi öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı şort giydiği gerekçesiyle darp eden şüpheli Ercan Kızılateş tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Mahkeme, genç kızı darp etmediğini, sadece elinin tersi ile yüzünü ittiğini ileri süren Ercan Kızılateş'i tutuksuz yargılanmasına hükmederek serbest bıraktı.

"Darp ettiğim yalan" diyen Kızılateş, "Görüntüler çok açık, darp etme olayı yok" dedi.

Şikayetçi olduğunu söyleyen Kızılateş, "Kameraları görmüyor musunuz, tabi ki bana saldırdı" şeklinde konuştu.

BABA SAĞLAM: CUMHURBAŞKANIMIZ ÖZGÜR ORTAMI SAĞLADI

Pendik- Aydost minibüsünde şort giydiği için Ercan Kızılateş tarafından darp edilen Asena Melisa Sağlam ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim ailem bana hiç vurmamış insanlar. Ben hiç şiddet görmüş değilim. Bunu yaşayınca şaşırdım. Dini, Ramazan'ı, inancı kötülemeye çalışan, bunu bu şekilde yorumlayan insanlar da çok çirkin" ifadelerini kullandı.

Öte yandan baba Eyüp Sağlam da, saldırganın eğitimsiz olduğuna vurgu yaparak, "Bazı şeyleri kendilerini tek başına halledeceklerini zannediyorlar. Toplumun değerlerine de zarar veriyorlar. Bir nevi provokasyon. Neye hizmet ettiklerini anlamış değilim. Seni ilgilendirmez" dedi.

"Giyim kuşam konusunda Cumhurbaşkanımız (Recep Tayyip Erdoğan) gerçekten özgür ortamı sağlamıştır" diyen baba Sağlam," İster başörtülü olsun, ister başı açık olsun, ister mini etekli olsun sokakta da görüyoruz, iş yerinde de görüyoruz. Toplumumuz bunu kabul etmiştir. Herkesin kılık kıyafetine de, dini inancına da, siyasi görüşüne de saygılı olmak lazım" diye konuştu.

"Giyim kuşam konusunda Cumhurbaşkanımız özgür ortam sağladı..." ile ilgili etiketler Pendik şortlu kız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.