Gırtlak kanserine yakalanan Tüdanya'ya Haluk Levent'ten büyük destek

AHBAP Derneği'nin kurusucu ve şarkıcı Haluk Levent, Star TV'de ekrana gelen 'Haluk Levent'le Yeniden' programında, gırtlak kanserine yakalanan ve sesini kaybeden arabesk şarkıcısı 60 yaşındaki Tüdanya (Hatice Döngü) için yardımda bulunacağını açıkladı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın geçtiğimiz Temmuz ayında gırtlak kanserine yakalandığını duyurduğu Tüdanya için ünlü isimler harekete geçti. 'Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran, 80'li yıllara adını müzik ve sahne alemine altın harflerle yazdıran arabesk şarkıcısı Tüdanya'nın sesini kaybettiğini duyuran Akay, sanat camiasına çağrıda bulunarak Tüdanya için yardım istemişti.

 

'TEK GEÇİM KAYNAĞI OLAN SESİNİ KAYBETTİ'

Onur Akay kötü haberi şu sözlerle duyurmuştu: ''Tüdanya gırtlak kanseri oldu ve gırtlağı alındı. 5 aydır Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yatan Tüdanya, artık konuşamıyor ve tek geçim kaynağı olan sesini de kaybetti. Bir şarkıcının yaşayacağı en acı olayı yaşayan Tüdanya, bu durumunu herkesten saklıyor, maddi zorluklar içinde ve ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor. Ona mutlaka yardım eli uzatılması, sanatçı dostlarının yardım konseri düzenleyerek onun için sahneye çıkması ve Tüdanya'ya acil moral verilmesi gerekiyor. Allah yardımcısı olsun, şifa versin inşallah.''

Gırtlak kanserine yakalanan Tüdanya'ya Haluk Levent'ten büyük destek


DEMET AKALIN VE HALUK LEVENT'TEN TÜDANYA'YA DESTEK

Bir zamanlar sahnelere damga vuran, albümleri milyonlarca satan ünlü şarkıcı Tüdanya'ya ünlü isimlerden destek geldi. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın maddi destekte bulunduğu Tüdanya'ya bir destek de Haluk Levent'ten geldi.


HALUK LEVENT, TÜDANYA İÇİN PARA TOPLAYACAK

AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Star TV'de yayınlanan programında hastalığı nedeniyle sesini kaybeden Tüdanya'ya destek olacaklarını duyurdu. Haluk Levent'le Yeniden programına bağlanan Tüdanya, yaşadığı zorlukları oğlunun aracılığıyla anlattı. Konuşamayan ünlü şarkıcı, borçlarının biriktiğini ve ev sorunu yaşadığını kaydetti. Levent ise Tüdanya'nın ev sorununu çözeceklerini, borçları için ise sanatçı arkadaşlarıyla kendi aralarında para toplayacaklarını açıkladı. Levent'in desteği sonrasında duygulanan şarkıcı gözyaşlarını tutamadı. Haluk Levent, Tüdanya'nın unutulmaz şarkısı 'Seni Sevmeyen Ölsün'ü de seslendirdi.

 

 

Gırtlak kanserine yakalanan Tüdanya'ya Haluk Levent'ten büyük destek ile ilgili etiketler Haluk Levent Demet Akalın Onur Akay Tüdanya AHBAP Derneği gırtlak kanseri Haluk Levent'le Yeniden
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.